Gastenboek

Wim Vogel schreef op 03-09-2019

Met onze vrienden en vriendinnenclubje afgelopen 31-8-2019 een geweldige, gezellige, ongedwongen avond gehad, met een heerlijke workshop Spaanse tapas. Zeker voor herhaling vatbaar, mede door de gastvrijheid en kennis van Ben. Ga zo door, blijf zo lekker intiem.
Ben nogmaals bedankt.

Rob P. Kanaar schreef op 31-08-2019

Wat 'n geweldig vriendelijk en uitnodigend "Promotie" filmpje heeft u hier op uw site gepost.
Maker dezes verdient een oprechte pluim !! Ook de locatie komt hier goed tot z'n recht.
Daarom wens ik Ben & Silvia Vogelaar heel véél succes met de " Kookstudio ".

Familie de Bruijne schreef op 27-04-2019

Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van onze (schoon)moeder en vrouw haar verrast met een workshop bij Studio Kookgraag. Wat een geslaagde avond! Van ontvangst tot de gezellige sfeer, onder leiding van het gastheerschap van Ben hebben we een topavond gehad. We sluiten niet uit dat we nog eens terugkomen.

Wil en Carla schreef op 17-01-2019

Studio Kookgaag … ik kan het iedereen aanbevelen!
De 2e zaterdag van ieder nieuw jaar hebben wij met de familie een, telkens door een ander te organiseren, nieuwjaarsborrel.
Dit jaar waren wij aan de beurt en omdat in deze tijd ook ons huwelijksjubileum was, wilden wij iets anders dan het geijkte.
Dat is bij Studio Kookgaag, in positieve zin, voor 100% gelukt.
Alles klopte: De locatie, de knusse inrichting en vooral niet te vergeten de voortreffelijke gastheren.
Het werd onder leiding van Ben en zijn zoon een vrolijk, en gestructureerd kookfestijn.
Niet te geloven hoe iemand zo’n grote groep, van hobbykoks en geen koks, kan aansturen in het gareel en blij houdt en uiteindelijk ook nog een goede maaltijd op tafel krijgt.
Volgens mij heeft Ben ook les gehad bij een kameleon. Hij kleurt gewoon mee met de groep die bij hem een workshop doet. Knap hoor!
Ik kom zeker nog eens terug.


A. Zonneveld schreef op 27-11-2018

Afgelopen oktober hebben wij het vrijgezellen feest van mijn ouders geviert in de Kookgaag.
Vader bijna 80 en moeder 69 jaar met kinderen, kleinkinderen en hele goede vrienden...
Heel speciaal en met een zeer gevarieerd gezelschap inclusief mensen van alle leeftijden.
Ben is heel open en fijn, denkt goed mee en staat gelukkig voor alles open. Zo konden wij het een en ander aanpassen en is het voor een ieder een onvergetelijk fijne, leuke, warme avond geworden!
Ben, bedankt voor alles, het was TOP!

Tineke Kronshorst schreef op 10-01-2018

Op 6 januari 2018 met z'n zeventienen het Italiaanse menu gemaakt. Wat een kookFESTIJN. Wat een sfeer, wat een gezelligheid en wat lekker. Ben en zijn zoon leverden daar een niet geringe bijdrage aan. Het was een perfecte avond, helemaal zoals ik me dat bedacht had. Iedereen daarvoor bedankt!

Robert schreef op 09-01-2018

Bedankt voor een hele leuke en lekkere familie-avond. We hebben veel gelachen, ook met jullie. Iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad en het eten was erg lekker. Alles mocht, alles kon, jullie zijn erg makkelijk en helpen graag. Blijf allebei zo enthousiast als zaterdag, het werkt aanstekelijk!

Esther Stutvoet schreef op 18-11-2017

Op een unieke locatie gelegen in sfeervol pand hebben we met 8 meiden de tapas workshop gedaan. Eerst konden we gezellig even wat drinken met een hapje erbij om vervolgens met de voorbereide recepten aan de slag te gaan. Alles was goed te maken met heerlijke smaken. Toch weer net anders dan dat we zelf maken. Goede materialen en producten en een prettige ondersteuning van kok Ben. Dit gaan we onthouden!

Agnes Snijders schreef op 26-09-2017

Zondagmiddag met 15 vriendinnen de workshop proeverijtje "De Gaag" gedaan. We hebben een top middag gehad. Verrassende gerechten gemaakt en heerlijk gegeten. Gaan we zeker nog eens doen. Bedankt Ben, het was echt top!

Brenda schreef op 09-09-2017

Met een club van tien personen de Italiaanse hapjes bereid. Heel leuk om te doen en heerlijke gerechten. Gezellige locatie en fijn keukengerei. Ben is op een leuke en gezellige manier betrokken. Topavond gehad.
Een aanrader en ik kom zeker ook nog eens terug!

Bericht toevoegen