Gastenboek

A. Zonneveld schreef op 27-11-2018

Afgelopen oktober hebben wij het vrijgezellen feest van mijn ouders geviert in de Kookgaag.
Vader bijna 80 en moeder 69 jaar met kinderen, kleinkinderen en hele goede vrienden...
Heel speciaal en met een zeer gevarieerd gezelschap inclusief mensen van alle leeftijden.
Ben is heel open en fijn, denkt goed mee en staat gelukkig voor alles open. Zo konden wij het een en ander aanpassen en is het voor een ieder een onvergetelijk fijne, leuke, warme avond geworden!
Ben, bedankt voor alles, het was TOP!

Tineke Kronshorst schreef op 10-01-2018

Op 6 januari 2018 met z'n zeventienen het Italiaanse menu gemaakt. Wat een kookFESTIJN. Wat een sfeer, wat een gezelligheid en wat lekker. Ben en zijn zoon leverden daar een niet geringe bijdrage aan. Het was een perfecte avond, helemaal zoals ik me dat bedacht had. Iedereen daarvoor bedankt!

Robert schreef op 09-01-2018

Bedankt voor een hele leuke en lekkere familie-avond. We hebben veel gelachen, ook met jullie. Iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad en het eten was erg lekker. Alles mocht, alles kon, jullie zijn erg makkelijk en helpen graag. Blijf allebei zo enthousiast als zaterdag, het werkt aanstekelijk!

Esther Stutvoet schreef op 18-11-2017

Op een unieke locatie gelegen in sfeervol pand hebben we met 8 meiden de tapas workshop gedaan. Eerst konden we gezellig even wat drinken met een hapje erbij om vervolgens met de voorbereide recepten aan de slag te gaan. Alles was goed te maken met heerlijke smaken. Toch weer net anders dan dat we zelf maken. Goede materialen en producten en een prettige ondersteuning van kok Ben. Dit gaan we onthouden!

Agnes Snijders schreef op 26-09-2017

Zondagmiddag met 15 vriendinnen de workshop proeverijtje "De Gaag" gedaan. We hebben een top middag gehad. Verrassende gerechten gemaakt en heerlijk gegeten. Gaan we zeker nog eens doen. Bedankt Ben, het was echt top!

Brenda schreef op 09-09-2017

Met een club van tien personen de Italiaanse hapjes bereid. Heel leuk om te doen en heerlijke gerechten. Gezellige locatie en fijn keukengerei. Ben is op een leuke en gezellige manier betrokken. Topavond gehad.
Een aanrader en ik kom zeker ook nog eens terug!

Evelien van der Kooij schreef op 07-09-2017

Wij hebben met de hele familie een topavond gehad afgelopen zomer! Het was super gezellig, heel erg lekker en het is een prachtige locatie. Sfeervol ingericht en in de keuken van alle gemakken voorzien. Laat ik vooral het belangrijkste niet vergeten te benoemen: Ben is een topper! Hij past zich moeiteloos aan in de groep, heeft ons dingen geleerd, zorgt dat alles op rolletjes loopt en hij voorkomt op subtiele wijze dat wij dingen laten mislukken :-)

Margreet vd Heuvel schreef op 02-07-2017

Met z'n negenen hebben we het leuk en gezellig gehad tijdens de workshop "Frans Menu" op 23 juni 2017. Dat het eten erg lekker was en we ook nog het nodige geleerd hebben, kwam door de goede begeleiding en hulp van Ben. Bedankt!

Conny schreef op 16-02-2017

Met onze bloemschikclub zijn we naar Kookgaag geweest !
i.p.v. met bloemen werken...., had één van ons het is idee om met elkaar te gaan koken, en ook onze gastvrouw die iedere maand haar ruimte beschikbaar stelt, eens te verwennen met deze avond.
We hebben we met elkaar een hele gezellige avond gehad. Gezellig, maar ook heel erg lekker.!
Wat een leuke en sfeervolle gelegenheid, wat een mooie keuken. Om bij Ben wat te leren en te heerlijk van de leuke gerechten te smullen, was echt een feest !!!
Ben, tot de volgende keer !
Namens alle meiden van onze bloemschikclub "Passie"

Jeannette Vink schreef op 30-11-2016

Vrijdagavond 25 november 2016 hebben wij met collega's mijn afscheid/pensionering gevierd bij de studio"Kookgaag", in één woord geweldig!
Met elkaar een 4-gangen menu (Italiaans) bereid en onder het genot van een wijntje smaakte dit echt heerlijk. Onder leiding van onze gastheer Ben en zijn zoon hebben wij een top avond gehad.
Dank en tot een volgende keer!

Bericht toevoegen