Gastenboek

Robert schreef op 19-10-2015

Top geregeld Ben. Erg leuke en gezellige avond, heerlijk gegeten en een fijne lokatie. Bedankt en zeker tot een volgende x.

Marja van Tol schreef op 29-09-2015

Bedankt Ben voor weer een gezellige avond
En alles weer erg lekker
Tot de volgende keer op de Griekse avond
Groetjes

willem verhagen schreef op 25-05-2015

top avond weer op 1e pinksterdag.
zoals altijd weer heerlijk gegeten en enorm gelachen met Ben en de hele familie.
Tot de volgende keer !

Fam Verhagen

Marianne van de Wijngaert schreef op 18-03-2015

Zondag 8 maart hebben we een hele gezellige avond gehad. Met onze afdeling Workspace hebben we genoten van een echte Italiaanse kookworkshop. We werden met een lekker glaasje prosecco ontvangen wat gelijk welkom gevoel gaf. In groepjes van 2 zijn we aan de slag gegaan met de overheerlijke recepten. Onder het genot van een hapje en een drankje en in een gezellige en ontspannen sfeer hebben we een heerlijke maaltijd op tafel gezet. Ter afsluiting nog een kopje koffie. Met de recepten die we meekregen kunnen we nog thuis nog eens smullen.

Ben, namens de afdeling Workspace IKEA Delft hartelijk bedankt voor je gastvrijheid. We komen zeker nog eens terug.

Marianne van de Wijngaert

Marian Nieuwenhout schreef op 17-03-2015

Hoi Ben,

Wij waren op 8 maart met onze vriendenclub "De Bobbejaantjes" bij jou te gast voor een kookworkshop 'Italiaans'.
We hebben genoten van de gezellige avond en het heerlijke eten! Alles was zoals eerder ook weer tot in de puntjes verzorgd.
Onze vrienden hebben aangegeven zeker nog een keer terug te komen en dat geldt natuurlijk ook voor ons!

Hartelijke groet,
Alex en Marien

Marielle schreef op 10-02-2015

Op 7/2 hebben we met 12 meiden de kook workshop Ciao Italia gevolgd. We hebben een geweldige avond gehad. Met heerlijk eten en lekkere wijntjes!
Bedankt Ben, we komen zeker nog een keer terug!

Michel van Oppen schreef op 10-02-2015

08-02-2015
Wij waren met 10 personen op een kookworkshop Italiaans. We waren erg onder de indruk van de gezellige sfeer en ontvangst door Ben. Na een lekker welkomst drankje met heerlijke amuse gingen we de goed uitgeruste keuken in en onder prima begeleiding van Ben hebben we lekker gekookt en gegeten met prima wijn. Ben hartelijk bedankt voor dit onvergetelijk verjaardagsfeest. We komen zeker nog eens terug, Michel

Bert schreef op 24-10-2014

Ha Ben,

afgelopen dinsdag met 17 collega's een super gezellige kookworkshop gehad 'Frans menu'. Een zeer geslaagde avond. Het ontbrak werkelijk aan niets en het eten was voortreffelijk. Sfeervolle kookstudio, unieke locatie en een geweldige ervaring. Ik (wij) komen zeker een keer terug en laten ons wederom verrassen door één van je andere menu's. Gastvrijheid was ook TOP.

Marjolein Nienhuis schreef op 05-06-2014

Beste Ben.

Met een team van veertien vrouwen en één man zijn wij door jou en je zoon hartelijk ontvangen met een drankje en (zelfgemaakte) hapjes.
Even na zessen werden we in groepjes verdeeld, zodat we per groepje een Italiaans recept konden klaarmaken. Je had goed overzicht en hielp daar waar nodig was. Ook je zoon had alles onder controle. De keuken was snel gevuld met een gezellige kooksfeer en tussendoor werd iedereen nog voorzien van een drankje.
Even na achten stonden de kleurrijke gerechten op tafel. Het ene gerecht was nog lekkerder dan de ander.
Wij hebben bewondering voor jullie, zoals jullie met hart en ziel de kookkunsten en kneepjes van het vak, overdragen aan alle gasten die jullie hebben ontvangen in Studio Kookgaag en die (door vele handjes) sfeervol is ingericht.

Warme groeten en zeker tot weerziens!
Het team van obs Eglantier Tanthof


Lianne schreef op 04-06-2014

Beste Ben,

Met maar liefst 18 personen kwamen we de Kookgaag afgelopen vrijdag onveilig maken. Wat een heerlijke avond. Heerlijk ongedwongen en ontspannen Italiaans gekookt en gegeten. Niets was jou te veel, je bent een voortreffelijke gastheer, je hebt een sfeervolle kookstudio en een fantastische zoon als koksmaat. We hebben genoten!!

Bedankt, namens Albert&Ingrid, Cor&Elianne, Mario&Feikje, Leo&Lida, Hilbert&Berna, Marlies&André,Annemarie&Jacco, Christien&Laurens,Lianne&Ron

Bericht toevoegen